Intalnire cu Florin Piersic, in Parcul Rozelor din Timisoara. “Eternul seducator” isi asteapta admiratoarele, in 21 septembrie, ora 19,30

Admiratorii actorului Florin Piersic au privilegiul de a-l revedea, la Timisoara, intr-un cadru special: prima reprezentatie in aceasta neobisnuita stagiune a spectacolului ”Straini in noapte” va avea loc in Parcul Rozelor.


Luni, 21 septembrie 2020, de la ora 19,30, Florin Piersic si Medeea Marinescu vor juca piesa lui Eric Assous, regizata de Radu Beligan, pe scena Teatrului de Vara.

Florin Piersic, care dedica evenimentul „povestii mele de dragoste cu Timisoara, de o viata”, joaca in aceasta comedie romantica un rol parca anume scris pentru el, cel al eternului seducator.

Un rol pe care, la Paris, l-a jucat Alain Delon: Pierre, un director adjunct de vanzari, care ramane singur pentru cateva zile, in timp ce sotia si fiul adolescent sunt plecati in vacanta.

Intr-un bar o intalneste pe Juliette (interpretata de actrita Medeea Marinescu), o tanara senzuala care-i accepta invitatia de a bea un pahar la el acasa. Identitatea adevarata a lui Juliette ramane un mister.

Din aceasta enigma, din jocul seductiei, rasturnarile de situatie si fina tesatura de minciuni se naste tensiunea spectacolului. In fond, o profunda si tandra meditatie, cu filon romantic, despre trecerea timpului si fragilitatea relatiilor umane.

De ani buni, spectacolul are sali arhipline la Timisoara, insa acum este jucat pentru prima data in Parcul Rozelor.

Decorul spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele sunt creatia renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustratia muzicala este realizata de flautistul Ion Bogdan Stefanescu. Biletele pentru spectacolul „Straini in noapte” la Teatrul de Vara Timisoara costa, in functie de loc, intre 70  si 100 de lei, si au fost puse in vanzare la Agentia Operei din Timisoara.

Cei care au cumparat bilete pentru spectacolul anulat  in primavara din cauza pandemiei de Covid 19 le pot revalida acum, pentru spectacolul din Parcul Rozelor. (I.P.)

Leave a Reply