Picnic in my Town: Mii de premii si reduceri speciale de pana la 70%, la un an de Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Town aniverseaza, in acest weekend, un an de la inaugurare. Este momentul perfect sa te bucuri de shopping si distractie, pentru ca magazinele au pregatit reduceri speciale, iar in Iulius Gardens are loc cel mai mare picnic din oras, cu muzica, street food festival, ateliere de creatie pentru copii si multe alte surprize.


De asemenea, clientii vor fi rasplatiti cu peste 3.000 de premii instant. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Iulius Town.

Vibe-ul de festival se instaleaza in perioada 11 – 13 septembrie 2020, in Iulius Town. Astfel, timisorenii sunt asteptati la Picnic in my Town, un eveniment cu  muzica de calitate, mancare delicioasa, activitati pentru copii, reduceri, premii si multa voie buna.

Cumparaturile aniversare prelungesc sesiunile de shopping pentru ca Iulius Town ti-a pregatit 3.000 de premii. Astfel, daca faci cumparaturi de minimum 150 de lei si vii la centrul de premiere, din zona Centrului Info, cu bonul fiscal, primesti instant vouchere la Hervis, Musette, Grid, in locatiile din zona foodcourt sau restaurantele din parc, dar si bauturi racoritoare si umbrele.

Brandurile din Iulius Mall au pregatit reduceri speciale pentru weekendul aniversar, pentru toti cei care sunt in cautarea unor piese vestimentare de sezon, accesorii in trend sau articole pentru casa. Mango, D’S Damat si Penti te intampina cu reduceri de pana la 70%, in timp ce Guess, Liu Jo si Anna Cori au oferte de pana la 60%.

Preturi injumatatite afiseaza majoritatea brandurilor: House, Marks&Spencer, Musette, Poema, Bigotti, Intimissimi, Mathilde si Triumph. Cu 30% scad preturile la Lee Cooper, Oysho, KVL by Kenvelo. Si restul locatiilor fashion au oferte speciale. Copiii au si ei parte de surprize frumoase deoarece, Deluxe Cards are reduceri de pana la 60%, Noriel de pana la 50%, iar Next Kids, Hippoland, Chicco, Dinoland de pana la 20%. 

Preturi atractive afiseaza si magazinele cu produse sportive, home&deco, cele cu accesorii si unele restaurante. Oferta completa poate fi consultata in catalogul online de pe site-ul Iulius Town Timisoara.

Dupa sesiunea de shopping, timisorenii se pot bucura de concertele Vita de Vie si The Mono Jacks, iubitorii de stand-up comedy vor rade impreuna cu Natanticu si Alex Zob, gurmanzii pot savura preparate delicioase in zona de street food si restaurantele din parc, pe cand copiii vor avea parte de o multime de activitati distractive.

Culoare in Iulius Gardens vor da statuile vivante, mascota Iulius Town va anima atmosfera, iar la photo corner-ul „Gravity Room” se vor realiza cele mai funny fotografii. Pentru mai multe detalii, urmareste-ne pe pagina de Facebook Iulius Town si pe cea dedicata evenimentului, Picnic in my Town. (I.P.)

Leave a Reply