Camatarii din Timisoara merg mai departe! Interlop prins in flagrant, dupa ce a “amendat” o persoana cu 2.000 de euro pentru rambursarea cu intarziere a banilor

Paul Stefan, fost sportiv de performanta si unul dintre locotenentii liderului interlop Lucian Boncu, a fost prins in flagrant de catre procurorii DIICOT Timisoara, dupa ce a primit 2.000 de euro de la o persoana pe care a imprumutat-o cu o anumita suma de bani.


Potrivit unor surse judiciare, suma gasita de anchetatori la domiciliul lui Paul Stefan, in urma descinderii si a perchezitiei de rigoare, nu a reprezentat o rata de la imprumut, ci o “amenda” aplicata datornicului pentru ca a intarziat cu rambursarea banilor.

Sportivul interlop a fost retinut de procurorii antimafia si audiat pana dupa miezul noptii, miercuri spre joi, ulterior fiind lasat sa plece acasa, in arest la domiciliu, masura aplicata intr-un alt dosar.

Reamintim ca Paul Stefan este trimis in judecata pentru trafic de cocaina, camatarie si constituirea unui grup infractional organizat, dar si in dosarul sechestrarii unui bucurestean care a avut un noroc orb si a castigat peste 70.000 de lei, la pacanele, in clubul de jocuri de noroc Champions din Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply