PSD nu exclude o alianta cu Pro Romania! “Ar trebui sa ne unim eforturile si sa ne luptam cu PNL!”, spune Sorin Grindeanu

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, joi, dupa sedinta Consiliului Politic National, ca nu exclude nicio alianta cu Pro Romania, ALDE sau PP-USL pentru alegerile parlamentare, o decizie finala in acest sens urmand sa fie luata la inceputul saptamanii viitoare.


„O decizie a fost amanata pe luni. Sigur, exista partidele cu care am avut si in trecut aliante, fie ca vorbim de ALDE, fie ca vorbim de aliante punctuale in Parlament cu Pro Romania sau PP-USL. Sunt discutii pe care in aceste zile e normal sa le avem, astfel incat luni sa avem un tablou complet si sa stim in ce stadiu suntem”, a spus Grindeanu, la sediul PSD.

Intrebat daca nu este exclusa o alianta la parlamentare cu Pro Romania, Grindeanu a afirmat: „Decizia se va lua luni. Nu este exclusa alianta nici cu Pro Romania, nici cu ALDE, nici cu PP-USL”.

Atat Victor Ponta, cat si Calin Popescu Tariceanu au anuntat public ca ar fi benefica o alianta cu PSD la alegerile parlamentare, asta pentru a maximiza sansele.

“Din punctul meu de vedere si din punctul de vedere al celor care gandesc strategic, ar trebui sa ne unim eforturile si sa ne luptam cu PNL. Nu ni le unim? Probabil ca o sa pierdem separat”, a spus Victor Ponta. (Mara Ion)

Leave a Reply