Focar de Covid-19 la TV Realitatea Plus! Sase cazuri de infectare cu coronavirus in regia tehnica, fara a fi afectata emisia postului

Sase angajati din regia tehnica a postului de televiziune Realitatea Plus, care apartine tandemului Cozmin Gusa – Marcel Pacurariu, au iesit pozitivi la testele pentru infectarea cu Covid-19. Informatia a fost confirmata pentru G4Media.ro de Roxana Bancuta, directorul executiv al postului.


Din cei sase angajati infectati, unul singur are simptome si este internat la Matei Bals, potrivit sursei citate.

In ciuda aparitiei celor sase cazuri, regia de emisie este in continuare functionala. ”Facem permanent dezinfectie. Am facut in ultimele doua seri, facem si in seara aceasta”, a spus Roxana Bancuta.

Ce se intampla cu angajatii? ”Cei care au luat contact cu angajatii pozitivi s-au testat, toata lumea are masti, dezinfectanti. Noi am mers pe ce se face in mod normal: i-am testat pe toti cei cu simptome si contactii directi”, a mai spus oficialul postului pentru G4Media.ro.

Intrebata daca conducerea Realitatea Plus a luat legatura cu Directia de Sanatate Publica Bucuresti, care gestioneaza acest tip de situatie, Roxana Bancuta a spus ca angajatii DSP nu au raspuns la telefon. (G.G.)

Leave a Reply