Picnic in my Town! Iulius Town Timisoara celebreaza un an de experiente inedite. VEZI programul evenimentelor din acest weekend (P)

Pentru a marca un an de la inaugurare, Iulius Town a pregatit un weekend aniversar cu o multime de surprize. Timisorenii pot savura delicii rafinate, se pot bucura de concerte pline de ritm si pot rade copios la show-ul de stand-up comedy.


Copiii vor lua parte la ateliere speciale si la teatru de papusi, iar pasionaţii de cumparaturi pot profita de ofertele aniversare pregatite de magazinele din Iulius Mall. De asemenea, clientii sunt rasplatiti cu peste 3.000 de premii instant. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Iulius Town.

Spectaculos, efervescent si extraordinar a fost primul an de Iulius Town. In acelasi ton va fi si weekendul acesta, pentru ca, la Picnic in my Town, timisorenilor li s-a pregatit un intreg maraton de evenimente.

Vineri, de la ora 17, si sambata si duminica, de la ora 16, copiii pot participa la ateliere de gatit alaturi de chef Georgeo Andrei, dar li s-au pregatit si ateliere de creatie si teatru de papusi. De asemenea, in parc isi vor face prezenta si statuile vivante si mascota Iulius Town, cu care timisorenii vor face cunostinta pentru prima data.

Momentele de entertainment vor continua intregul weekend.

Sambata, de la ora 20, pe terasa foodcourt, Natanticu si Alex Zob vor starni hohote de ras cu un show de stand-up comedy, iar de la ora 21, Vita de Vie ii astepta pe timisoreni in Iulius Gardens cu un concert plin de energie.

Duminica, 13 septembrie, de la ora 19, pe scena vor urca The Mono Jacks. Toate acestea vor fi completate de un concept yummy de festival street food, unde pofticiosii se vor delecta cu preparate delicioase, de la burgeri si tacos, la cea mai mare Pavlova pregatita de chef Foa. Iar cei care doresc sa plece acasa cu amintiri simpatice isi pot face poze la photo corner-ul „Gravity Room”, situat in Piateta Intersport.

Pregatite cu oferte aniversare sunt si brandurile din Iulius Mall, care propun reduceri speciale pentru acest weekend. Oferta completa poate fi consultata in catalogul online de pe site-ul Iulius Town Timisoara. Cumparaturile aniversare prelungesc sesiunile de shopping pentru ca Iulius Town ti-a pregatit 3.000 de premii instant. Pentru mai multe detalii, urmareste-ne pe pagina de Facebook Iulius Town si pe cea dedicata evenimentului, Picnic in my Town.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului, se pastreaza distantarea fizica, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie. (I.P.)

Leave a Reply