Fiul unui celebru judecator de curte de apel, retinut de politisti! Baiatul de 16 ani si-a atacat doi prieteni cu cutitul, provocandu-le rani

Fiul judecatoarei Diana Ungureanu, de la Curtea de Apel Pitesti, a fost retinut de politisti, joi seara, in urma unei incaierari intre mai multi adolescenti.


Baiatul de 16 ani, nepot al fostului senator Constantin Tamaga, fost prefect de Arges, este acuzat ca si-ar fi atacat doi prieteni, in urma unui conflict spontan, ranindu-l pe unul dintre ei cu briceagul in zona gatului, iar pe celalalt la nivelul pieptului.

“Joi, 10 septembrie, politistii Sectiei 4 Politie Pitesti au fost sesizati cu privire la un conflict intre mai multi minori, in cadrul caruia doi dintre acestia au suferit leziuni. Agresorul, in varsta de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de catre politisti si condus la sediul politiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Dupa administrarea probatoriului, politistii, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, l-au retinut pe minor pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie propuse masuri preventive”, a informat Madalina Epure, purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Cercetarile sunt in curs si se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti.

Reaminim ca si fiul fostului senator PSD Traian Tamaga a fost implicat intr-un scandal cu violente. Se intampla in 2013. Barbatul, atunci in varsta de 37 de ani, si-a batut logodnica si a amenintat-o ca ii da foc, chiar inainte de nunta. (V.E.)

One thought on “Fiul unui celebru judecator de curte de apel, retinut de politisti! Baiatul de 16 ani si-a atacat doi prieteni cu cutitul, provocandu-le rani

  1. Loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice pt. ca dai cu sisu’? Ce bine-i cand ma-ta-i judecatoare. Pitigoi biped cutitar isteric

Leave a Reply