Esec pentru DIICOT Timisoara in dosarul camatarului Paul Stefan! Tribunalul a respins cererea procurorilor de arestare preventiva

Incercarea procurorilor DIICOT Timisoara de a-l trimite, inapoi, dupa gratii, pe camatarul Paul Stefan, dupa ce l-au prins in flagrant incasand o “amenda” de 2.000 de euro de la un datornic, s-a lovit de refuzul judecatorilor de la Tribunalul Timis.


“Respinge ca neintemeiata cererea formulata de Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara de inlocuire a masurii arestului la domiciliu cu masura arestului preventiv fata de inculpatul SP”, se mentioneaza in incheierea pronuntata de Tribunalul Timis in sedinta publica din data de 14.09.2020.

In fata instantei, Paul Stefan a sustinut ca, in urma cu doi ani, si-a imprumutat un prieten cu 2.000 de euro, pe care i-a primit inapoi, zilele trecute, si ca nu a facut presiuni pentru plata vreunei dobanzi. Instanta a decis, in urma audierii, ca Paul Stefan sa ramana, in continuare, in arest la domiciliu, masura preventiva luat impotriva sa in dosarul liderului interlop Lucian Boncu.

In acel dosar, fostul sportiv de performanta este acuzat de trafic de droguri de mare risc si constituirea de grup infractional organizat. Decizia tribunalului nu este definitiva, ci poate fi contestata la Curtea de Apel Timisoara, in 48 de ore de la comunicare, procedura pe care procurorii DIICOT o vor indeplini, cu siguranta… (G.I.)

Leave a Reply