Inca un politist de frontiera de la ITPF Timisoara, rapus de Covid-19. Subofiterul a decedat chiar a doua zi dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

La nici o luna dupa ce un politist in varsta de 43 de ani, de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Jimbolia, a murit de Covid-19, un alt angajat al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara a fost rapus de noul coronavirus.


Este vorba despre Sporea Ioan, 48 de ani, care-si desfasura activitatea cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moldova Noua.

Reprezentantii Sindicatului Europol au anuntat ca politistul de frontiera care a murit, marti, 15 septembrie, chiar a doua zi dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Ne luam ramas bun de la colegul nostru Sporea Ioan in varsta de 48 ani din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moldova Noua-Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, care a decedat, marti, dupa ce in urma cu o zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus”, au anuntat sindicalistii de la Europol, pe pagina de Facebook.

Politistul era casatorit si avea trei copii.

Acesta este al treilea deces in randul politistilor infectati cu noul virus, dupa  Cristian Vecea, de la PTF Jimbolia, si, in iunie, un politist din cadrul IPJ Olt. (G.G.)

Leave a Reply