Accident mortal de trotineta! Un pensionar care se plimba printr-un parc din Buzau, izbit in plin de un individ cu trotineta electrica

Un barbat in varsta de 53 de ani, din Buzau, va fi cercetat penal pentru omor din culpa, dupa ce a comis un accident mortal cu o trotineta electrica. Evenimentul s-a produs, sambata, la orele pranzului, in parcul Crang, din municipiul Buzau.


Acesta circula cu trotineta electrica pe pista de biciclete, avand viteza mare, unde l-a surprins si izbit in plin pe Ion Ene, 71 de ani, fost invatator la Scoala Gimnaziala Sf. Apostol Andrei, din Buzau.

In urma loviturii, batranul a cazut si s-a lovit la cap. Victima a fost transportata, urgent, la spital, unde, in scurt timp, a decedat.

Autorul accidentului a declarat ca batranul ar fi incercat sa traverseze pista de biciclete chiar prin fata trotinetei si nu a mai putut sa-l evite. „Traim timpuri accelerate, probabil cu graba ca sa ajungem mai repede undeva, neatenti la cei mai in varsta si care se misca intr-un timp mai lent. Un accident neasteptat i-a intrerupt drumul vietii. Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cat cuprinde. Toti il vom aminti pentru ceea ce a fost. Un tata. Un sot. Un prieten. Un frate. Un om”, a scris fiica invatatorului pe Facebook, intr-un mesaj in care a anuntat decesul tatalui ei si a facut apel la martori sa ajute politia pentru a face lumina in acest caz.

Initial, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, infractiune care, dupa decesul victimei, a fost transformata in omor din culpa. (V.E.)

Leave a Reply