“Atipic Beauty Timisoara 2020” by Magda Coman. Prezentare de moda sustinuta de 11 fotomodele aflate in scaune cu rotile

Asociatia Open Your Heart in parteneriat cu MCS Models, va invita la “Atipic Beauty Timisoara 2020 by Magda Coman”, un eveniment emotionant aflat la a-24-a editie, care transmite un mesaj puternic : Frumusetea e in noi, nu in aparente!


Pe scena Atipic Beauty vor urca 11 modele extraordinare de viata, in fotoliu rulant, care vor rula alaturi de personalitati locale din Timisoara, cu speranta de a schimba ideile preconcepute si de a arata societatii ca verticalitatea, puterea si calitatea unui om nu depind de modul sau de a se deplasa.

Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivatii puternice, curaj, ambitie, solidaritate si constientizare. Este un eveniment prin vrem sa va indemnam sa priviti omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru ca in spatele unor aparente se pot ascunde calitati minunate.

Totodata, evenimentul este si despre nesansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive si provocari ale vietii, sa depinda de un fotoliu rulant, dar tot acei oameni au reusit sa doboare munti de provocari si obstacole, iar astazi au multiple realizari si sunt o inspiratie pentru cei din jur.

In ciuda faptului ca modelele vor purta masca de protectie si nu li se va putea vedea zambetul, ochii si discursurile lor va vor inspira, iar dumneavoastra veti putea admira povestile de viata dincolo de masca.

Evenimentul va fi adaptat restrictiilor impuse de pandemie si vom asigura protectia fiecarei persoane prezente. Asa ca va asteptam alaturi de noi, relaxati, fara griji, pentru a constientiza ca putem duce o viata normala si ne putem bucura in continuare de frumusetea ei, cu conditia de a ne proteja.

Editia aceasta va fi una speciala, prin care facem apel la responsabilitate si implicare. Purtand masca de protectie te protejezi pe tine, iar eu, fiind vulnerabil, am nevoie ca tu sa constientizezi asta si sa iti pese. Am nevoie ca tu sa respecti regulile si sa ma protejezi, iar eu voi respecta regulile si te voi proteja. Daca toti purtam masca, ne protejam unii pe altii, si in felul acesta ne putem bucura de tot ceea ce ne inconjoara.

E important sa traim pentru ziua de astazi si sa o facem cu respect si responsabilitate pentru cei de langa noi. Avem puterea de a schimba lucrurile pe care ni le dorim altfel prin exemplul personal, iar ambitia, puterea si vointa pot face imposibilul sa devina posibil.

Cosmina Pasarin va fi amfitrionul evenimentului, iar atmosfera va fi completata cu recitaluri sustinute de VAL Band.

Accesul la evenimentul din 23 septembrie, din spatiul exterior al Iulius Town Timisoara, este liber, in limita locrurilor disponibile si se va face incepand cu ora 17,30, cu parcurgerea triajului epidemiologic. (Magda Coman, presedinte Asociatia Open Your Heart)

Leave a Reply