Inginerii din generatia 2020 a Universitatii Politehnice Timisoara, festivitate de absolvire cu focuri de artificii pe Stadionul Stiinta

Peste 500 de absolventi ai Universitatii Politehnica Timisoara, promotia 2020, au fost prezenti, duminica seara, in 20 septembrie 2020, la festivitatea de absolvire a studiilor, care s-a desfasurat pe pe stadionul Stiinta.


Alte 12.000 de persoane, colegi, prieteni, parinti sau bunici au asistat, online, in direct, la bucuria si emotia momentului.

Conducerea UPT le-a pregatit absolventilor o serie de surprize, pentru a rasplati o generatie extraordinara, care a reusit sa treaca cu succes peste perioada pandemiei, obtinand rezultate foarte bune la examenul de licenta. De altfel, multi dintre cei prezenti au declarat ca abia acum au simtit, intr-adevar, ca au absolvit facultatea.

Rectorul Politehnicii timisorene, conf.univ.dr.ing. Florin Dragan, a deschis ceremonia, multumindu-le si urandu-le succes celor din ultima generatie a primului secol al UPT, multi dintre ei fiind deja inscrisi la masterat, in prima generatie a noului secol.

Mesajul rectorului a fost urmat de mesajele decanilor celor 10 facultati ale Politehnicii si de cele ale reprezentatilor studentilor. Evenimentul a fost cu atat mai apreciat de absolventi, cu cat traditionalele cursuri festive, organizate pe facultati, nu s-au mai putut organiza din cauza restrictiilor impuse de pandemie.

Ceremonia a fost presarata cu momente muzicale sustinute de orchestra Asociatiei Art Time si de corul Universitatii Politehnica Timisoara, care a interpretat traditionalul Gaudeamus, iar finalul festivitatii a fost luminat de un impresionant foc de artificii. (I.P.)

Leave a Reply