Ziua Internationala de Constientizare a Risipei Alimentare, sarbatorita la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara (P)

In data de 29 septembrie, de Ziua Internationala de constientizare a pierderilor si deseurilor alimentare, Institutia Prefectului Judetul Timis si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza un eveniment de informare si constientizare a consumatorilor locali asupra efectelor majore, semnificative si pe termen lung, ale risipei alimentare.


Scopul acestui eveniment este de a incuraja derularea de actiuni de prevenire si diminuare a risipei de alimente si de incurajare a donarii produselor cu termen de expirare apropiat unitatilor din judetul Timis care au nevoie de sustinere in acest sens.

Actiunea se inscrie intr-o mai ampla campanie a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, destinata cresterii gradului de constientizare a cetatenilor asupra gravitatii dimensiunilor pe care le capata fenomenul risipei alimentare, ca provocare majora a societatii moderne.

Evenimentul are loc, marti, 29 septembrie 2020, cu incepere de la ora 11,30, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bdul. Eroilor de la Tisa, nr. 22. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0722 503 138, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

Leave a Reply