ADVERTORIAL. Voichita Lazureanu, candidatul PSD la Primaria Timisoara: As fi onorata sa fiu aleasa in serviciul cetatenilor (P)

Dragii mei,


Se apropie ziua in care veti vota si vom avea o concluzie la ce va doriti voi pentru orasul nostru, pentru urmatorii patru ani.

Desi am plecat la drum cu oarecare temeri, acum ma bucur foarte mult de experienta extraordinara pe care am avut sansa sa o traiesc. In timpul foarte scurt de la anuntul candidaturii mele si pana acum am reusit sa relationez cu foarte multi oameni din orasul nostru si sunt fericita ca parerea mea buna despre calitatea locuitorilor orasului s-a adeverit.

Am ajuns sa interactionez si cu o parte din fata “nevazuta” a Timisoarei, cea pe care administratia actuala nu o vede sau nu vrea sa o vada. Din pacate, avem inca strazi murdare, poluare, cladiri in ruina. O Timisoara incremenita in trecut, captiva unei administratii fara viziune, fara coerenta.

E pacat pentru acesti oameni extraordinari, care m-au impresionat cu caldura cu care m-au primit, cu suportul si cu amabilitatea lor. M-au incarcat pozitiv cu efervescenta si ideile bune pe care mi le-au transmis, pe care, din pacate, cei ce conduc orasul azi nu le asculta sau chiar le blocheaza.

Timisoara este orasul in care am trait o viata, in care imi cresc copiii si in care sper sa imi cresc si nepotii. Iubesc oamenii din acest oras, iubesc intelepciunea cu care aleg sa isi rezolve problemele, intelepciune dobandita de-a lungul a secole de convietuire multiculturala. Capitala Banatului merita sa redevina o Capitala Europeana, care sa rivalizeze cu orice destinatie din lume.

As fi onorata sa fiu aleasa in serviciul cetatenilor si impreuna cu ei sa readucem stralucirea acestui oras minunat, un oras vibrant, curat, cu o calitate a vietii ridicata, in care oamenii sa fie fericiti.

Promit sa fiu un primar al tuturor locuitorilor, indiferent de optiunea pe care urmeaza sa si-o exprime la alegerile de duminica. Va multumesc inca o data pentru ca mi-ati fost alaturi in tot acest timp. Ne vedem duminica la vot, iar de luni ne apucam de treaba.

Cu sinceritate, a voastra,

Voichita Lazureanu

(Comandat de Partidul Social Democrat-Organizatia Judeteana Timis. Executat de SC Best Media Communication SRL. Cod mandatar financiar: 21200019)

Leave a Reply