VIDEO. Maria Grapini, agent electoral pentru cel mai performant primar din Timis. “Victor Malac a facut din Dumbravita cea mai bogata comuna din Romania!”

Printre formatiunile politice care-l sustin pe Victor Malac in cursa pentru un nou mandat de primar al comunei Dumbravita se afla si Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).


De altfel, presedinta filialei Timis a PPU (s-l), Maria Grapini, s-a transformat intr-un adevarat agent electoral pentru Victor Malac, indemnandu-i pe umanisti sa-l voteze la alegerile de duminica, 27 septembrie.

In opinia europarlamentarei de Timis, daca Dumbravita a devenit una dintre cele mai bogate comune din Romania, este meritul primarului Victor Malac, care, in cei opt ani de cand se afla la conducerea localitatii de langa Timisoara, a accesat fonduri europene de peste 60 milioane de euro.

Iar ultimul mare proiect implementat de edilul-sef al Dumbravitei, Statia de tratare a apei – o investitie de 21,9 milioane de lei, care poate deservi 60.000 de locuitori -, a fost inaugurat chiar la inceputul lunii in curs, confirmand preocuparea lui Victor Malac pentru dezvoltarea comunei si confortul cetatenilor.

Alte proiecte aflate in diferite stadii de implementare sunt Gradinita (2,26 milioane de lei), Casa de cultura (7 milioane de lei), Piata (514.000 lei), Scoala (9,1 milioane de lei), Cresa (7,1 milioane de lei), fiind depusa documentatia si pentru un bazin olimpic cu 500 de locuri si un complex sportiv cu un stadion de 15.000 de locuri.

“Il sustin pe Victor Malac, primarul actual al comunei Dumbravita. De ce? Pentru ca primarul Victor Malac a dovedit ca stie sa administreze comuna. A facut din Dumbravita cea mai bogata comuna din Romania. Mai sunt multe de facut, insa Victor Malac are proiecte pentru fiecare lucru pe care cetatenii de acolo il doresc. De aceea multi timisoreni s-au dus sa traiasca, sa-si faca o casa, sa faca o afacere in Dumbravita. Umanistii din Timis il sustin pe Victor Malac la Primaria comunei Dumbravita. Mult succes si Doamne ajuta!”, este mesajul de sustinere transmis de Maria Grapini.

Sa mai spunem ca, potrivit unui sondaj de uz intern al PSD Timis, Victor Malac ar conduce competitia electorala, detasat, fiind creditat cu 48 – 50% din intentiile de vot ale dumbravitenilor. (Mara Ion)

 

Leave a Reply