Iulius Town Timisoara propune un weekend cu tango, filme si expozitie TechArt (P)

O expozitie cu instalatii de arta inovative, spectacol de tango argentinian si filme. Pe scurt, un weekend de toamna dedicat artelor, la Iulius Town Timisoara. Agenda de evenimente este completata cu Timisoara Fashion Week si cu un targ de antichitati ce ii va incanta pe pasionati, iar doza de miscare este oferita de World Class.


In perioada, 24 – 27 septembrie 2020, Iulius Gardens se transforma intr-o galerie in aer liber a instalatiilor de arta si tehnologie, combinate intr-un mod inovator. Aici, artisti locali si internationali expun creatii interactive, care exprima emotiile lor traite in perioada de izolare.  Accesul este gratuit.

Dimineata de vineri este dedicata sportului, in Iulius Town. Reprezentantii World Class ii invita pe timisoreni, de la ora 9, la miscare in aer liber. Spre seara, iubitorii tango-ului argentinian si ai teatrului vor avea parte de o reprezentatie deosebita.

Astfel, de la ora 20,30, in zona Family Plaza, publicul va fi fermecat de show-ul TANGO. una HISTORIA del AMOR, un spectacol de teatru si dans pasional, puternic si plin de energie. Accesul este gratuit si se va face in limita locurilor disponibile.

Tot vineri, de la ora 19, Iulius Town devine capitala modei, pentru ca cei mai apreciati designeri autohtoni si internationali vor participa la Timisoara Fashion Week. Tematica evenimentului este inspirata din viata salbatica a junglei, iar creatorii de moda au pregatit colectii vestimentare si accesorii unicat. Accesul la eveniment se face pe baza unei liste nominale.

Sambata si duminica, focusul se muta pe cea de a saptea arta, iar cinefilii sunt asteptati sa urmareasca, incepand cu ora 19,30, filmele „The Wind that Shakes The Barley” si „Jimmy’s Hall”. Proiectiile fac parte din cadrul Central European Film Festival Timisoara, iar accesul este gratuit, pe baza unei inregistrari online. Mai multe informatii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre frumos si arta este si in Iulius Mall, acolo unde se desfasoara Targul de Antichitati. De vineri pana duminica inclusiv, colectionarii revin la etaj, in zona magazinelor pentru copii, pentru a-si expune piesele cu patina timpului. Vizitatorii vor putea admira si achizitiona bijuterii, argintarie, ceasuri, numismatica, filatelie, portelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Cei mici se pot imbarca zilnic in Trenuletul Distractiei. Copiii pot urca in vagoane pentru a face turul parcului Iulius Gardens dupa urmatorul program: de luni pana vineri, in intervalul orar 16 – 20, iar de vineri pana duminica, intre orele 12 – 16 si 17 – 20. Si calatoriile in lumea de basm propusa de caruselul venetian sunt o activitate fascinanta. Copiii se pot bucura de ele de luni pana vineri, de la ora 12 pana la 22, iar sambata si duminica, de la ora 10 la 22.

Saptamana se incheie cu spectacolul de teatru „Cei trei purcelusi”. Astfel, duminica, 27 septembrie, de la ora 11, micii spectatori sunt invitati sa se alature aventurilor celor trei purcelusi nazdravani. Spectacolul va avea loc in zona Lake Plaza din Iulius Gardens.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului, se pastreaza distantarea fizica prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie.

Leave a Reply