DESCINDERI. Politistii de la Arme, Explozivi si Substante Periculoase Timis au luat cu “asalt” locuintele unor hoti calificati din Liebling. Se cauta bunuri furate, dar si arme detinute ilegal

Operatiune in plina desfasurare a politistilor de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, care au luat cu “asalt” locuintele mai multor hoti profesionisti din Liebling si localitatile apartinatoare.


La descinderile din aceasta dimineata participa si luptatori din trupele speciale de interventie, intrucat exista informatii ca persoanele cautate de politisti, liderul gruparii, B.R., si locotenentul sau, T.I., ar detine si arme de foc.

Potrivit unor surse judiciare, se cauta bunuri furate, substante periculoase si arme, care ar fi folosite la braconaj. Actiunea matinala a politistilor este cu atat mai dificila, fiind necesare anumite precautii operationale, cu cat unele imobile in care locuiesc infractorii sunt supravegheate cu camere video. Vom reveni. (V.E.)

One thought on “DESCINDERI. Politistii de la Arme, Explozivi si Substante Periculoase Timis au luat cu “asalt” locuintele unor hoti calificati din Liebling. Se cauta bunuri furate, dar si arme detinute ilegal

Leave a Reply