Legends – muzica rock cantata la flaut si instrumente de percutie, la Iulius Town Timisoara (P)

Trei artisti, care fac cat o trupa rock si o orchestra, vor avea grija de buna dispozitie a timisorenilor, in aceasta saptamana. Un concert cu totul special oferit de Fundatia Hategan, ce ii va multumi si pe cei care prefera muzica clasica, dar si pe fanii rock-ului international, se anunta in Iulius Gardens.


Te-ai gandit vreodata cum ar suna piesa „Smells Like Teen Spirit”, a celor de la Nirvana, cantata la flaut? Marti, 29 septembrie 2020, timisorenii sunt asteptati la un concert sustinut de trei muzicieni romani, de talie internationala.

De la ora 19, in cadrul spectacolului „Legends”, rock-ul se va impleti cu genul clasic. Astfel, in Iulius Gardens se vor auzi hit-uri reinterpretate ale unor trupe precum: Led Zeppelin, Metallica, Nirvana, Guns N’ Roses, Deep Purple, Iron Maiden, Aerosmith sau Depeche Mode.

Vino sa asculti cum notele line ale flautului completeaza intensitatea sunetelor instrumentelor de percutie: marimba si vibrafonul! Participarea este gratuita, inscrierea fiind obligatorie, date fiind locurile limitate, pentru pastrarea distantarii sociale. Detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Concertul face parte dintr-un turneu national sustinut de: Matei Ioachimescu, flautist recunoscut pentru interpretarile sale din repertoriul baroc, modern, dar si pentru prestatiile sale pe scene din Europa si Japonia, si PERCUSSIONescu, singura trupa de percutie camerala din Romania, formata din Irina Radulescu si Razvan Florescu. Totodata, vor fi audiate in premiera piese create de sase compozitori internationali din Statele Unite ale Americii, Venezuela, Austria si Romania.

Vino la Iulius Town si descopera alte valente ale muzicii clasice si ale rock-ului!

Leave a Reply