Incepe toamna cu un outfit nou! Descopera COLECTIILE de sezon in magazinele din Iulius Town Timisoara (P)

Noile colectii de toamna/iarna 2020 – 2021 anunta un sezon in care predomina pragmatismul si confortul, componentele cheie fiind volumul si piesele supradimensionate.


Astfel, brandurile din Iulius Town Timisoara propun un melanj intre stilul boho si cel romantic, croiuri care urmeaza linia corpului mixate cu piesele oversized sau integrarea accentelor sporty in tinutele de zi cu zi. Alege-ti outfit-ul care sa-ti defineasca stilul si exprima-ti personalitatea in cel mai original mod!

Este timpul sa-ti pregatesti garderoba pentru noul sezon si indiferent daca preferi un look classy, smart-casual sau boho chic, Iulius Town a adus mai aproape de tine branduri premium, care iti vor defini stilul unic.

Pentru un outfit care vorbeste de la sine, opteaza pentru articolele Liu JO, Guess, Calvin Klein, U.S. Polo Assn., Tommy Hilfiger si nu te ingrijora pentru pasiunea designerilor de a lasa logo-ul la vedere. „In your face” este noul statement Fall/Winter 2020-2021, iar tinutele simple, dar cu accente, te vor face sa te simti ca pe podium – Brands so hot they make you model.

Creativi, indragostiti de culori si de combinatiile dintre materiale, cu tinute care ies in evidenta prin individualism, este cea mai buna descriere pentru cei care prefera stilul urban.

Vino sa descoperi piesele must-have pentru un stil urban impecabil la Tommy Hilfiger, Superdry, U-Man, Sizeer, GRID, Calvin Klein, BUZZ sau, altfel spus, Brands so cool they make you swag. Hanoracul oversized in culori vibrante este itemul preferat când vine vorba de confort, iar articolele din denim vin in completarea unui look relaxat, perfect pentru zile racoroase. De asemenea, poti opta pentru o jacheta cu accente metalice pentru tranzitia catre sezonul rece sau orice alte piese ce tin de influenta culturii skate.

In schimb, daca iubesti rochiile midi sau lungi, tricotate, cu modele florale, din tull sau voal vino la Stefanel, Guess si Liu JO pentru a-ti completa garderoba de toamna. Brands so BOLD they make you FLY ar putea fi sloganul pentru noile creatii, care iti vor pune in evidenta feminitatea si pe care le poti purta alaturi de o pereche de pantofi intr-o seara glam sau cu bocanci pentru un look de zi.

Daca esti in cautarea unei tinute care sa te faca sa te simti increzator, insa iti lipseste inspiratia, intra pe pagina de Facebook a Iulius Town si descopera ideile de outfit-uri care ti se propun! (I.P.)

Leave a Reply