Dupa pierderea Primariei Timisoara, in PNL Timis se aplica principiul “lustratiei” de partid! “Au fost colegi care l-au sabotat pe Alin Nica, in batalia pentru Consiliul Judetean Timis!”

Sorin Supuran, fostul vicepresedinte al PNL Timis, membru al organizatiei de aproape 30 de ani, a fost unul dintre liberalii banateni care au anuntat, cu sportivitate, inca de la inceputul campaniei electorale, ca-l sustine pe neamtul Dominic Fritz in cursa pentru Primaria Timisoara.


“Nu sustin modul in care este administrat orasul Timisoara de actualul primar, atitudinea acestuia in relatia cu mediul de afaceri, agresivitatea fata de cei care doresc binele Timisoarei, fata de persoanele din media, chiar si fata de colegii de partid, care sunt cu adevarat liberali”, a declarat Supuran, inca din 20 august 2020.

Acest anunt a fost privit cu o oarecare intelegere superioara de catre yesmanii lui Nicolae Robu, in conditiile in care Sorin Supuran a fost demis, in iulie 2918, de la conducerea regiei de tranport public din Timisoara, RATT, pentru a fi plasat unul dintre protejatii conducerii.

Operatiune de partid, pusa in aplicare, dupa cum spun surse interne, la indemnul lui Alin Popoviciu si Cosmin Buboi, doi dintre corifeii “prea cinstitului” lider de atunci al PNL Timis, Nicolae Robu.

Dupa votul din 27 septembrie, cand Alin Nica, noul presdinte al CJ Timis, a descoperit ca o parte dintre colegii sai de partid au incearca sa-l saboteze, in PNL Timis urmeaza o perioada de curatenie morala.

Primii vizati sunt Alin Popoviciu, Cosmin Buboi si Nicu Bitea, o parte dintre membrii de partid care l-au ajutat pe Robu sa piarda Primaria Timisoara, care ar urma sa-si piarda mandatele de consilieri judeteni.

“Sunt alaturi de Alin Nica, iar daca mi se va cere, voi reveni in biroul politic judetean. Au fost colegi de partid care l-au sabotat pe candidatul PNL, candidatul nostru, in cursa pentru CJ Timis, iar acest lucru nu poate ramane neobservat si nesanctionat. Am atras atentia canducerii centrale, inca de acum cateva luni, ca Nicolae Robu nu va castiga inca un mandat la Primaria Timisoara. Sunt convins ca, daca PNL Timis ar fi ales un alt candidat, cum este Marilen Pirtea, Primaria Timisoara nu era pierduta”, ne-a declarat Sorin Supuran. (G.I.)

 

Leave a Reply