Activitati distractive pentru copii, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Luna octombrie aduce o atmosfera de basm la Iulius Town Timisoara. Cei care isi doresc produse naturale sau handmade sunt asteptati la targul de profil, iar copiii vor face cunostinta cu Hansel si Gretel.


Caruselul venetian este pregatit pentru calatorii pline de zambete.

Te pasioneaza obiectele handmade, vrei sa porti un accesoriu unicat sau esti in cautarea unui cadou special? Produse cu levantica, cosmetice naturale care sa iti scoata in evidenta trasaturile fine sau bijuterii unicat, confectionate cu migala, te asteapta sa le descoperi la targul de produse naturale & handmade. Artizanii vor fi prezenti la etajul 1 din Iulius Mall, de vineri pana duminica, in perioada 2 – 4 octombrie 2020.

Lumea celor mici este plina de povesti cu super-eroi si basme cu zane si zmei. Vino cu cel mic duminica, 4 octombrie, in zona Lake Plaza din Iulius Gardens, la un nou spectacol de teatru cu papusi! „Hansel si Gretel” ii vor duce pe cei mici intr-o lume a fantasticului, unde totul este posibil.

Si caruselul venetian le propune copiilor o excursie intr-o lume de basm. Cescutele rotitoare sau calutii care se balanseaza vor avea grija de buna dispozitie a celor mici. Copiii sunt asteptati la carusel de luni pana joi, de la ora 12 pana la 20, iar vineri, sambata si duminica, de la ora 10 la 22.

Vino impreuna cu cel mic la joaca in Iulius Town, in acest weekend! (I.P.)

Leave a Reply