Traficanti de cannabis retinuti de mascatii de la Combaterea Crimei Organizate! La perchezitii a fost descoperita o cultura de cannabis si alte droguri de risc

Sase persoane au fost retinute pentru 24 de ore, fiind cercetate pentru trafic si detinere de droguri, in urma a 11 perchezitii facute de politistii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Mehedinti, in judetele Mehedinti si Dolj, informeaza News.ro.


Potrivit unui comunicat de presa, de joi, al Politiei Judetene Mehedinti, in urma a 11 perchezitii facute in Mehedinti si Dolj, 47 de persoane au fost audiate intr-un dosar de trafic si detinere de droguri de risc. Sase dintre ele au fost retinute pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

”In urma perchezitiilor, au fost indisponibilizate 165 de grame de cannabis, 110 grame substante psihoactive si o cultura de cannabis formata din 5 plante. De asemenea, au fost ridicate, in vederea confiscarii, aproximativ 30.000 de tigarete, de diferite marci, ce nu prezentau timbru fiscal, un cantar electronic, 7 telefoane mobile, un laptop, carduri de memorie si carduri bancare”, se arata in comunicat.

Cele sase persoane urmeaza sa fie prezentate magistratilor Tribunalului Drobeta Turnu Severin, cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Leave a Reply