PE SURSE. Cornel Samartinean a fost demis de la conducerea PMP Timis, din cauza rezultatelor slabe la alegerile locale. VEZI cine este noul presedinte, cu un target de 10+ la alegerile parlamentare

Colegiul National al PMP, reunit astazi pentru a analiza rezultatele obtinute de partidul lui Traian Basescu la alegerile locale, a decis ca toti presedintii de organizatii judetene care n-au trecut pragul de 5% sa fie schimbati din functii.


Dupa cum anticipam in urma cu cateva zile, printre liderii de filiale care au fost revocati din functii se afla si Cornel Samartinean, de la PMP Timis, care a obtinut un scor modest, de doar 3,39%, in conditiile in care, la scrutinul din 2016, filiala banateana a obtinut peste 6% din voturile populatiei.

Prezent la sedinta, Cornel Samartinean a fost instiintat, in direct, ca nu va mai conduce destinele politice a PMP Timis si ca functia sa va fi preluata de Mihail Neamtu, care la alegerile din 27 septembrie a candidat la functia de primar al Sectorului 3 din Capitala.

“Ministrul” Alexandru Mutruc nici nu s-a prezentat la sedinta, intrucat ar fi trebuit sa dea explicatii in legatura cu procentul rusinos de 0,95% obtinut in calitate de candidat al popularilor la Primaria Timisoara.

Astazi, PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali. Avem, dupa PSD si PNL, cei mai multi primari si consilieri in intreaga tara. Este meritul echipei noastre, acolo unde s-a muncit am reusit sa facem performanta.

In unele judete, insa, rezultatele ne obliga sa schimbam modul de lucru si echipa din fruntea organizatiilor pentru a corecta din mers ce nu a functionat si pentru a reusi la urmatorul scrutin un un scor de 10+”, a anuntat presedintele PMP, Eugen Tomac.

La alegerile locale din acest an, PMP a trimis in competitia electorala, la primarii si consilii judetene, nu mai putin de 2436 de candidati. Potrivit unor surse din partid, Cornel Samartinean va fi unul dintre candidatii partidului la alegerile parlamentare din decembrie… (Mara Ion)

Leave a Reply