Silviu Manastire, testat pozitiv cu Covid-19! Printre contactii moderatorului TV s-a aflat si premierul Ludovic Orban, care si-a suspendat toate activitatile si asteapta rezultatele analizelor medicale

Moderatorul TV Silviu Manastire de la B1 TV a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si va lipsi de pe post in urmatoarele doua saptamani.


Informatia a fost confirmata chiar de el, care a spus ca a fost asimptomatic si ca vineri si-a pierdut gustul si mirosul. Ludovic Orban a fost, marti seara, la emisiunea lui Manastire, iar, luni, Guvernul a anuntat ca premierul se testeaza de urgenta pentru COVID-19 si isi suspenda toate activitatile.

Manastire a intrat in direct, duminica seara, in emisiunea moderata de Tudor Musat si a vorbit despre infectarea sa, scrie Pagina de Media.

“Deocamdata am o forma asimptomatica, in afara de pierderea mirosului si gustului nu am si alte simptome agresive. Am avut invitati multi la televiziune, a fost campanie electorala si exista forma asta pasiva a virusului, se transmite destul de rapid. Asimptomaticii transmit virusul si nu poti sa iti dai seama cand l-ai luat. Recomandarea mea este sa va protejati si sa respectati la sange masurile de protectie”, a afirmat Silviu Manastire.

Realizatorul celebrei emisiuni “Dosar de politician” a spus ca nu a avut simptome si ca, vineri dimineata, si-a pierdut mirosul si gustul.

“Daca va pierdeti mirosul sau gustul, 90% aveti Covid. Cand se intampla acest lucru, acea persoana trebuie sa se izoleze, sa se testeze si sa astepte testul. Eu am facut si niste analize, a doua zi, pentru a vedea care este starea mea. Daca starea se inrautateste, atunci voi merge la spital, dar daca ramane asa voi sta in izolare si voi cere un tratament, daca va fi cazul, si sper sa ma insanatosesc cat mai repede. Repet, indiciul pentru forma usoara de Covid este pierderea mirosului si gustului”, a mai spus Manastire.

Cunoscutul realizator TV va lipsi de pe post in urmatoarele doua saptamani. (G.G.)

UPDATE! Guvernul Romaniei a anuntat rezultatul testului de coronavirus facut de premierul Ludovic Orban. Acesta nu este infectat cu Covid-19, conform informarii oficiale, insa va sta in izolare pana joi, cand va face un nou test.

Leave a Reply