Weekend cu joaca, la Iulius Town Timisoara! Trenuletul Distractiei si caruselul venetian ii asteapta pe micii calatori in Iulius Gardens (P)

Cum sa intampini cel mai bine toamna, daca nu printr-o sesiune de shopping. Pe langa colectiile din magazine, la Iulius Town, vei descoperi si un targ de accesorii si bijuterii. Totodata, teatrul de papusi a pregatit o noua sceneta pentru copii, iar Trenuletul Distractiei si caruselul isi asteapta calatorii.


Pasionatele de fashion, iubitoarele de accesorii sau cei care sunt in cautarea cadoului perfect sunt asteptati in Iulius Town Timisoara.

De vineri pana duminica, in perioada 9 – 11 octombrie 2020, va avea loc targul de bijuterii si accesorii fashion. Cercei pentru un plus de stralucire, coliere ce ofera o nota glam tinutei sau bratari care iti vor pune in valoare stilul si multe alte accesorii pot fi descoperite la targ.

Teatrul de papusi ii asteapta, si in acest weekend, pe cei mici, in Iulius Gardens. Duminica, de la ora 11, „Caruta cu povesti” le va spune copiilor cele mai frumoase basme. Daca ai acasa un pasionat de printese, eroi curajosi sau zane, lasa-l sa descopere lumea fantasticului, la teatrul de papusi!

Trenuletul Distractiei este prezent si el in Iulius Gardens si ii asteapta pe pasageri, miercuri si joi, de la ora 16 pana la 20. De vineri pana duminica, distractia incepe de la amiaza si tine pana spre seara, in intervalul orar 12 – 16 si 17 – 20.

Si caruselul venetian le propune celor mici sesiuni de distractie speciale, printre cescutele rotitoare si calutii care se balanseaza. Copiii sunt asteptati la carusel de luni pana joi, de la ora 12 pana la 20, iar vineri, sambata si duminica, de la ora 10 la 22. (I.P.)

Leave a Reply