Interlopul din Lupeni care a ucis o fata intr-un parc din Timisoara, condamnat la 25 de ani de inchisoare si plata unor daune in valoare de 75.000 de euro

Tribunalul Timis a pronuntat sentinta in dosarul interlopului din Lupeni care, in septembrie 2019, a injunghiat mortal o tanara in varsta de 20 de ani, in parcul din spatele catedralei metropolitane din Timisoara.


Cosmin Titis, 32 de ani, care a declarat ca a comis omorul pe fondul geloziei, pentru a se razbuna pe iubita care l-a parasit, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare si plata a 75.000 de euro, reprezentand daune morale, si 10.000 de lei, daune materiale.

Constituiti parti civile, parintii tinerei Parnica Maria Karina au primit cate 30.000 de euro, in timp ce bunicul fetei va fi despagubit cu 15.000 de euro.

Reamintim ca, in seara zilei de 20 septembrie, pe o alee din parcul catedralei, criminalul a injunghiat victima de mai multe ori, dupa care a incercat sa fuga din oras.

Politistii au reusit sa-l prinda, cateva ore mai tarziu, pe calea ferata din zona Padurii Verzi. Hotararea Tribunalului Timis nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in 10 zile de la comunicare. (V.E.)

Leave a Reply