Colonel de jandarmi din Banat, cu un stagiu de 1 an in Kosovo, avansat in functia de adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane

Seful Inspectoratului de Jandarmi Judetean Caras-Severin, colonelul Alexandru Toba, a fost avansat, din 20 octombrie, in functia de adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane.


Bogdan Enescu a fost schimbat din functia de inspector general, dupa ce i-a expirat imputernicirea, iar atributiile sale i-au fost preluate de colonelul Alin Mastan, prim-adjunct al Directorului General al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

In functia de prim-adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major a fost imputernicit colonelul Liviu Uzlau, seful Directiei Ordine si Siguranta Publica din Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane.

Resiteanul Alexandru Toba a preluat conducerea IJJ Caras-Severin in vara anului 2018, din postura de adjunct al directorului general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

In anii 2004-2005 a facut parte din cadrul Detasamentului International al Jandarmeriei Romane de Mentinere a Pacii in Kosovo, sub egida ONU.

Adjunct pe probleme de resurse umane si pregatire ramane colonelul Marian Brancoveanu. (V.E.)

Leave a Reply