Profetiile lui MUSTA. “Sarbatoarea de Craciun nu va mai fi posibila in acest context epidemic!”

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase 2 de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, continua sa transmita mesaje ingrijoratoare in spatiul public, in contextul pandemiei de coronavirus, in tendinta de a convinge populatia sa respecte restrictiile impuse de autoritati.


Virgil Musta este foarte pesimist in legatura cu situatia generata de raspandirea foarte mare a noului coronavirus.

Situatia de acum va avea efecte si de Craciun. Va spun sincer, daca vom mai avea Craciun depinde doar de noi. Pentru ca, daca nu scade simtitor rata de imbolnavire va fi foarte grav.

Adica, sincer, Sarbatorile de Iarna, sarbatorile in care teoretic trebuie ca familia sa se stranga in jurul pomului de Craciun, nu vor mai fi posibile in acest context epidemic. Nu de altceva, dar trebuie sa ne protejam pe noi si pe cei dragi noua. Iar categoriile cu risc ridicat de imbolnavire nu pot fi expuse…

Asa ca, daca lumea nu respecta acum niste norme esentiale, de Craciun, sau imediat dupa, pot avea surpriza sa ajunga prin spital. Iar in spitale abia mai sunt locuri, situatia este extrem de grava”, a declarat Virgil Musta. (G.G.)

 

Leave a Reply