EXPO Mobila Timisoara se desfasoara cu respectarea deplina a normelor de siguranta si securitate impuse de restrictiile in vigoare (P)

In contextul epidemiologic actual, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis respecta cu strictete toate regulile de igiena colectiva si individuala pentru prevenirea contaminarii si limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2.


Sunt respectate astfel reglementarile speciale in vigoare, expozitia derulandu-se fara a dauna sanatatii generale, la fel ca orice alta activitate normala permisa de lege, in baza unui set de masuri specifice de protejare a expozantilor, a vizitatorilor si a intregului personal care participa la aceasta activitate, dupa cum urmeaza:

  • Purtarea obligatorie si corecta a mastii de protectie de catre toti participantii la expozitie;
  • Dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru toate persoanele care ajung in zona de acces in incinta;
  • Efectuarea triajului observational si termometrizarea participantilor la expozitie;
  • Limitarea numarului participantilor (incluzand atat expozanti cat si vizitatori) la maximum 20 in spatiul interior al CRAfT si la maximum 50 in spatiul exterior adiacent CRAfT, astfel incat sa se asigure o suprafata minima de 4 mp pentru fiecare client si o distanta minima de 2 m, intre oricare 2 persoane apropiate;
  • Delimitarea prin semne vizibile a perimetrului expozitional si aerisirea permanenta a spatiului interior;
  • Permiterea accesului in locatie si parasirea locatiei pe cai de acces diferite, prin comunicare permanenta cu statii radio emisie-receptie.

Manifestarile expozitionale nu se regasesc printre activitatile specificate ca fiind cu risc de raspandire a COVID-19 si, astfel, permiterea functionarii fara sincope a fost agreata de autoritati, in prealabil.

EXPO Mobila Timisoara reuneste producatori romani care expun spre contractare piese de mobilier, accesorii si decoratiuni, materiale pentru amenajari interioare si exterioare.

EXPO Mobila Timisoara este o ocazie unica pentru producatorii de profil de a se promova pe piata timiseana si de a identifica noi parteneri de afaceri.

Intrarea publicului este libera.

Programul de vizitare este:

De joi pana sambata, 29 octombrie  – 31 octombrie, intre orele 10 – 20;

Duminica, 01 noiembrie, intre orele 10 – 18. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

Leave a Reply