Lovituri sub centura intre avocatii angajati in dosarul politistului din Timisoara anchetat pentru hartuirea unei profesoare! Maestrul Catalin Dancu, propus ca martor impotriva propriului client

Dosarul de santaj, hartuire si abuz in serviciu in care DNA Timisoara il  cerceteaza pe ofiterul de politie Nicolae Boia, seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, dupa ce acesta a fost reclamat de o tanara profesoara de matematica, a devenit un autentic camp de lupta si pentru avocatii celor doua parti.


In timp ce aparatorul politistului, maestrul Catalin Dancu, din Baroul Bucuresti, a ridicat o exceptie de incompatibilitate a maestrului Florin Kovacs, din Baroul Timis, care o reprezinta pe victima Iulia Perte – pretextand ca impotriva celor doi ar exista o plangere penala depusa de politist la DNA, Structura Centrala -, in replica, avocatul Florin Kovacs a solicitat procurorilor anticoruptie de la Timisoara sa ia act de faptul ca-i propune martori, in dosarul de santaj, hartuire si abuz in serviciu, exact pe aparatorii politistului.

“Drept urmare, in probatiune, intelegem sa propunem ca martori in prezentul dosar pe dl avocat Dancu Catalin si pe dl avocat Pasca Ionut, avand in vedere ca inainte de angajarea in prezenta cauza au luat la cunostinta despre mai multe inregistrari ilegale efectuate de suspectul Boia Nicolae, prin programe spion, proba cu care tindem sa dovedim savarsirea infractiunii de violare a vietii private si interceptarea fara drept a comunicatiilor, invocand totodata pe cale de exceptie art. 88 din Cpp – acestia fiind propusi ca martori de persoana vatamata, devin automat incompatibili, rugandu-va sa dispuneti masuri pentru desemnarea unor alti avocati in substituire sau numirea unui avocat din oficiu pentru suspectul Boia Nicolae”, se mentioneaza intr-o plangere/memoriu, depusa la DNA in urma cu cateva zile.

La aflarea acestei vesti, Catalin Dancu a ramas perplex, spunand ca in cariera sa nu i s-a mai intamplat niciodata sa fie propus ca martor in dosarul clientului sau.

“N-am mai auzit in viata mea o asemenea aberatie avocateasca! Daca confratele Florin Kovacs doveste ca am scultat acele inregistrari, despre care vorbeste in memoriul depus la DNA, inainte de a fi angajat in acest caz, eu ii donez tot onorariul. Daca nu reuseste, sa faca si el acelasi lucru, sa-mi doneze onorariul.

Ce pot sa spun este ca, inainte de a fi angajat in acest dosar, chemat de la Bucuresti, nu l-am cunoscut pe Nicolae Boia, nu am auzit niciodata despre actiunile sale ca politist, prima data ne-am vazut cand am venit la Timisoara. In schimb, confratele Florin Kovacs, va deveni incompatibil, pentru ca nu poti fi si aparator si parte acuzata in aceeasi speta”, ne-a declarat Catalin Dancu. (G.I.)

One thought on “Lovituri sub centura intre avocatii angajati in dosarul politistului din Timisoara anchetat pentru hartuirea unei profesoare! Maestrul Catalin Dancu, propus ca martor impotriva propriului client

  1. Ce bine e sa fii politist, nu e asa domnule Boia?
    punem gps-uri, localizatoare, reportofoane digitale asta toate ca sa ne satisfacem placerile sexuale launtrice….Ce a ajuns si politia asta :((

Leave a Reply