Politistii locali din Alba Iulia, amenintati sa nu mai amendeze persoanele fara masca de protectie! Pentru a fi luati in serios, autorii amenintarii au incendiat o banca dintr-un parc public

O banca a fost incendiata intentionat, duminica seara, in zona Mamut din Alba Iulia. De asemenea, langa banca respectiva a fost gasit un mesaj de amenintare la adresa Politiei Locale Alba Iulia.


In mesajul respectiv se facea referire la amenziile date in ultima perioada de politistii locali din Alba Iulia, persoanelor care un poarta masca de protectie, in spatii publice, fiind proferata si amenintarea explicita “va dau foc tuturor!”.

Potrivit reprezentantilor IJP Alba, fapta s-ar fi petrecut in jurul orei 22,30, iar autoritatile au fost alertate de un cetatean care se afla in zona.

La fata locului s-au deplasat pompierii de la ISU Alba, care au stins incendiul.

Momentan, potrivit presei locale din Alba Iulia, politistii au deschis o ancheta, fiind efectuate cercetari in rem pentru infractiunea de distrugerea obiectului de mobilier urban. In functie de evolutia anchetei, cercetarea penala s-ar putea extinde si pentru fapta de amenintare. (V.E.)

Leave a Reply