Un politist din Lugoj a fost atacat cu cutitul de un angajat al regiei locale de canalizare, care a devenit agresiv dupa ce omul legii l-a intrebat de ce nu poarta masca

Un ofiter din cadrul politiei municipiului Lugoj a ajuns la spital, marti dimineata, dupa ce a fost ranit cu cutitul de un barbat recalcitrant.


Politistul a luat parte la o actiune de verificare a respectarii regulilor de preventie impotriva coronavirusului, iar pe strada Timisoarei, din Lugoj, a abordat un barbat care era angrenat intr-o lucrare de canalizare, conform lugojinfo.ro.

Omul legii ar fi cerut explicatii pentru nerespectarea restrictiilor Covid-19 si refuzul de a purta masca, moment in care angajatul societatii locale de apa-canal a devenit recalcitrant si a intrat intr-o altercatie cu ofiterul.

In timpul imobilizarii, barbatul care avea asupra lui un cutit, l-a ranit pe politist la mana. Ofiteru a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale, iar atacatorul a fost retinut si condus la politie pentru audieri.

In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, urmand sa se stabileasca imprejurarile in care a avut loc incidentul si, ulterior, sa se ia masurile legale impotriva agresorului. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply