CCIA Timis continua seria actiunilor privind economia circulara. Proiectul CE BEACONS vizeaza construirea unui ecosistem transnational in regiunea balcanica (P)

In cadrul Proiectului “Western Balkan Circular and Climate Innovation – BEACONS”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu partenerii organizeaza, in data de 11 noiembrie 2020, in intervalul orar 12 – 13,40, un nou webinar din seria de sapte actiuni prevazute in proiect, cu tema: “Sisteme circulare de mare randament si eficicacitate bazate pe apa si materiale”.


Scopul principal al webinar-ului este acela de a promova cooperarea circulara transnationala si de a evidentia principiile cheie ale fluxurilor de materiale naturale, modul in care se pot integra fluxurile de materiale industriale si economice in cele naturale, inchizand astfel bucla (procesul).

Proiectul CE BEACONS vizeaza in principal construirea unui ecosistem transnational in regiunea balcanica, pentru punerea in aplicare a inovarii circulare in afaceri si crearea de piete circulare.

Este derulat de CCIA Timis in colaborare cu Institutul pentru Clima, Mediu si Energie Wuppertal (Germania), Cleantech (Bulgaria), Camera de Comert si Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare si Inovare in IC&T Atena si Cirekon Belgrad.

Inregistrarea participarii se face accesand link-ul: https://www.eventbrite.com/e/127425951451.

Informatii suplimentare la tel. 0724022254, e-mail: ladriana@cciat.ro, Adriana LES – coordonator proiect CCIAT. (I.P.)

Leave a Reply