Flash Cash! Weekend cu premii la cumparaturi, la Iulius Town Timisoara (P)

Fie ca alegi sa-ti reinnoiesti garderoba cu tinute potrivite sezonului rece, fie ca esti pasionat de accesorii, lectura, make-up sau pur si simplu iubesti cumparaturile, la Iulius Town ai parte de sesiuni de shopping reusite si premii.


Vezi pe www.iuliustown.ro ce surprize ti-am pregatit!

Iubesti toamna si tinutele potrivite sezonului rece? Vei fi incantat sa descoperi colectiile pregatite de brandurile din Iulius Town.

Daca vrei sa fii in trend poti alege articole vestimentare indraznete cu animal print sau piese in culori nude pe care sa le combini cu tonuri cromatice contrastante, bijuterii stralucitoare, esarfe supradimensionate si genti cu forme neasteptate.

Include in itinerariul tau si magazinele de incaltaminte si vei avea o tinuta ce va fi apreciata de cei din jur. Cu diverse propuneri vin si magazinele de bijuterii, cele cu accesorii si produse de ingrijire, parfumeriile, librariile, dar si magazinele de home&deco, iar Iulius Town te intampina cu premii, pentru si mai mult shopping.

Astfel, daca vii in perioada 6 – 8 noiembrie 2020, la centrul de premiere din zona Centrului Info, cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumparaturi de minimum 300 de lei din magazinele Iulius Town, primesti instant un cec cadou in valoare de 50 de lei. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

Pasiunea pentru fashion si cumparaturi iti aduce premii la Iulius Town! (I.P.)

 

Leave a Reply