Profetiile lui Grindeanu. “Vom castiga alegerile parlamentare si PNL va plati pentru modul in care gestioneaza tara de un an de zile!”

Prezent la startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, in noaptea de joi spre vineri, in Piata Victoriei din Timisoara, fostul premier Sorin Grindeanu a aruncat manusa electoratului de dreapta si a previzionat ca PSD va castiga competitia electorala din 6 decembrie si va reveni la butoanele puterii.


Actualul prim-vicepresedinte al PSD a criticat decizia guvernului PNL de a organiza alegerile, in ciuda faptului ca Romania se apropie de 10.000 de imbolnaviri Covid-19 pe zi, anticipand ca sectiile ATI de la spitalele din tara se pot bloca in cel mai scurt timp.

“Incepe o campanie electorata aflata sub semnul pandemiei care ne afecteaza pe toti. Asistam la tot felul de decizii ale puterii, ale Guvernului PNL, care fac totul, mai putin sa se bata cu pandemia, pentru o mana de voturi.

Pornim in aceasta campanie cu toata increderea ca PSD va castiga alegerile. Si le vom castiga si ii vom face pe cei de la PNL sa plateasca pentru modul in care gestioneaza tara de un an de zile”, este avertismentul politic lansat de la Timisoara, de Sorin Grindeanu.

Fostul premier, care deschide lista viitorilor deputati din Timis, a venit in Piata Victoriei, la miezul noptii, pentru a marca startul oficial al campaniei electorale, alaturi de candidatii PSD Timis considerati eligibili pe listele parlamentare, printre care Alfred Simonis si Adrian Cionca, locul II si III pe lista Camerei Deputatilor, si Eugen Dogariu, locul I, la Senat. (Mara Ion)

Foto: Constantin DUMA

One thought on “Profetiile lui Grindeanu. “Vom castiga alegerile parlamentare si PNL va plati pentru modul in care gestioneaza tara de un an de zile!”

Leave a Reply