Jill, my love! Liderul PMP Timis il cearta pe Klaus Iohannis, dupa felicitarile adresate noului lider de la Casa Alba. “Sa asteptam verdictul final al judecatorilor din SUA!” (VIDEO – parodie)

Mihail Neamtu, liderul PMP Timis si autorul bestseller-ului de sufragerie “Fenomenul Trump si America profunda”, inca nu crede in victoria istorica a lui Joe Biden la alegerile din Statele Unite.


Politicianul care, in ultimii ani, a tot facut apologia “gladiatorului” Donald Trump, ramane fidel idolului sau politic de peste Ocean pana in ultima clipa, asteptandu-se ca Joe Biden sa aiba ghinionul lui Mircea Geoana, care, in seara zilei de 6 decembrie 2009, dupa ce a rostit celebrul discurs conjugal “Mihaela, dragostea mea…”, a adormit cu mandatul de presedinte al Romaniei sub perna, pentru ca dimineata sa afle ca numele castigatorului este Traian Basescu.

Suparat pe toti cei care l-au felicitat, deja, pe Joe Biden, in calitatea sa de castigator al alegerilor din Statele Unite, Mihail Neamtu nu ezita sa-l certe chiar si pe presedintele Klaus Iohannis, caruia ii atrage atentia ca era bine sa astepte verdictul judecatorilor din SUA, dupa acuzatiile de frauda lansate de Donald Trump.

Va deveni Joe Biden, dupa ce a sarbatorit victoria impreuna cu sotia sa, Jill, un “prostanac” (tomfool) al americanilor? Ramane de vazut…

Iata textul integral postat de Mihail Neamtu pe retelele de socializare.

“Vad ca multi politicieni s-au grabit (inclusiv Klaus Iohannis) sa-l felicite pe Joe Biden pentru victoria anuntata de CNN si alte trusturi de presa.

Cei care mai cred in legalitate asteapta verdictul final al judecatorilor din SUA. Pana la noile politici de capitulare ale administratiei Obama-Biden-Harris, ar fi bine sa notam realizarile mandatului lui Donald J. Trump in conditii nemaivazute de cenzura mediatica (impusa de Big Tech), adversitate politica, violenta stradala, jaf electoral si ostilitatea „Deep State”.

1) O crestere economica fara precedent. In plina pandemie, in trimestrul trei al acestui an a reusit o crestere a PIB-ului cu 33,1%, un record istoric.
2) A diminuat valurile de imigranti care invadau SUA, construind 400 de mile de zid la granita cu Mexicul.
3) A numit trei judecatori exemplari la Curtea Suprema, intre care Amy Barrett.
4) A dat sah comunistilor chinezi sa ne controleze energia nucleara si comunicatiile strategice in lumea libera.
5) A intarit armata SUA si a suplimentat bugetul NATO.
6) Somajul in SUA a atins un minim istoric, de 3,5%.
7) A invins ISIS si a adus pacea in Orientul Mijlociu.

E prea devreme sa gandim limpede mostenirea lui Trump, dar peste niste ani (atunci cand atentatele teroriste vor trece drept intamplari banale, cand libertatea de exprimare va fi eliminata din ratiuni de „hate speech”, cand viata privata va disparea in numele sigurantei iar chinezii vor fi cumparat la bucata toti politicienii-pacalici din Europa) cred ca-i vom da dreptate…

Urat sau frumos, inalt sau pitic, pomul (dar si omul) se judeca numai dupa roade“. (Mara Ion)

Leave a Reply