Iulius Town Timisoara, deschis pentru experiente sigure de shopping, dupa un nou program (P)

Incepand din 9 noiembrie 2020, programul de functionare al Iulius Town Timisoara este in intervalul orar 10 – 21. Exceptie face hypermarketul Auchan, care va fi deschis intre orele 07 – 21.


In continuare, magazinele te asteapta cu noile colectii, restaurantele din zona de foodcourt te intampina cu delicii in regim to go, iar pentru siguranta ta sunt implementate peste 40 de masuri de protectie.

Incepand cu data de 9 noiembrie 2020, Iulius Town functioneaza intre orele 10 – 21. Decizia a fost luata in contextul noilor masuri impuse de autoritati. Exceptie face hypermarketul Auchan, care va fi deschis in intervalul orar 07 – 21. Orice alte modificari vor fi anuntate pe http://www.iuliustown.ro/ si pe pagina de Facebook.

In Iulius Mall a fost implementat un pachet complet si complex de peste 40 de masuri de siguranta. Fluxurile de intrare si iesire sunt diferentiate, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substante active si dispensere cu dezinfectant.

Accesul in incinta Iulius Mall se face doar cu purtarea mastii de protectie, iar la intrari sunt amplasate automate de vanzare cu manusi, masti si dezinfectant.

Sarbatorile se apropie, iar cei dragi merita cate un cadou special. Pentru a evita aglomeratia poti accesa sistemul de tracking, care permite raportarea densitatii din mall si ai acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare.

Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Town te asteapta cu preparate delicioase, pe care le poti lua la pachet si savura pe terasa exterioara, unde ai la dispozitie facilitati pentru igienizarea mainilor, mesele sunt dezinfectate periodic si sunt amplasate la o distanta de cel putin doi metri, iar personalul poarta masti si manusi.

Pentru a fi cu totii in siguranta, recomandam plata cu ajutorul cardului, pastrarea distantei fata de ceilalti si respectarea cu responsabilitate a masurilor de protectie! (I.P.)

Leave a Reply