Procurorul de la DNA Timisoara care-l cerceteaza pe fostul sef al IPJ Timis, acuzat de hartuirea si santajarea unei “informatoare”, a solutionat conflictul dintre avocatii angajati in dosar

Disputa avocatilor din dosarul penal in care seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, comisarul sef Nicolae Boia, este cercetat pentru santaj, hartuire si abuz in serviciu a fost transata de procurorul de caz.


Silvana Purcarin a decis sa respinga categoric cererile avocatilor Catalin Dancu si Florin Kovacs, prin care cei doi aparatori incercau sa se “faulteze” cu Codul de procedura penala si sa se scoata reciproc din dosar.

“Dispun respingerea, ca neintemeiata, a cererii formulate de apartorul ales al suspectului Boia Nicolae, de indepartare din prezentul dosar de urmarire penala a avocatilor Kovacs Florin si Kovacs Gabriela, aparatori alesi ai persoanei vatamate, nefiind intrunite conditiile prevazute de art. 88, Cpp”, se mentioneaza in ordonanta semnata de Silvana Purcarin in dosarul 122/P/2020. De asemenea, nici excelenta sa Catalin Dancu, fost consul al Romaniei la New York, nu a fost afectat de cererea lui Florin Kovacs adresata procurorului de a fi  audiat ca martor si, astfel, in acest dosar, sa fie dezbracat de roba.

“Dispun respingerea, in temeiul art. 104, alin.4, lit.a Cpp, a cererii de probatiune formulate de avocatul ales al persoanei vatmate, Perte Iulia, de audiere ca martori in prezentul dosar a avocatilor Dancu Radu Catalin si Pasca Ionut, aparatori ai suspectului”.

Reamintim ca DNA Timisoara a demarat cercetarile in acest dosar dupa ce Iulia Perte, profesoara de matematica la un liceu privat din oras, a reclamat faptul ca ofiterul de politie o hartuieste si o santajeaza pentru a-si schimba atitudinea si a continua o relatie extraconjugala inceputa in urma cu cinci ani. (G.I.)

One thought on “Procurorul de la DNA Timisoara care-l cerceteaza pe fostul sef al IPJ Timis, acuzat de hartuirea si santajarea unei “informatoare”, a solutionat conflictul dintre avocatii angajati in dosar

  1. Eu am intalnit la Timisoara un Chestor de Politie care era si Procuror si Judecator
    Acel Boteni care stie si limba Russa
    trebuie sa stie ca nu poate sa fie decat un Politist sef chestor,
    Functia nu iti da Dreptul ca Calci in picioare Constitutia Romaniei
    Bine ca nu la primit ajutor secretar de stat ca vraistie presupun ca sa intampla
    Camerele de la Aeroport Vorbesc de la sine

Leave a Reply