Lihor-Laza Laszlo Andras, retinut de DNA Timisoara pentru luare de mita, a fost suspendat din functia de sef serviciu de catre conducerea Protectiei Copilului Timis

COMUNICAT. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis a luat act de cercetarile derulate de Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara cu privire la faptele savarsite de suspectul Lihor-Laza Laszlo Andras, sef Serviciu Evidenta Drepturi pentru Persoanele cu Dizabilitati in cadrul DGASPC Timis, acuzat de comiterea infractiunii de luare de mita in forma continuata.


Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis se dezice de asemenea acte si condamna cu fermitate astfel de fapte, nedemne de orice cetatean, mai ales de un functionar public, respectiv de o persoana care era angajata pentru a sprijini persoanele cu dizabilitati.

Inca de cand am primit informarea despre respectivele fapte, am acordat si vom continua sa acordam, alaturi de colegii din cadrul DGASPC Timis, tot sprijinul organelor de cercetare si ancheta, care, de altfel, au verificat biroul numitului Lihor-Laza Laszlo Andras si au ridicat mai multe documente.

Precizez ca acest caz reprezinta o atingere adusa imaginii si onoarei institutiei, precum si a celorlalti angajati corecti si onesti, care isi desfasoara activitatea in sprijnul persoanelor aflate in dificultateˮ, a declarat doamna Valentina Emilia Milutinovici, director general al DGASPC Timis.

Incepand de astazi, 9 noiembrie a.c., numitul Lihor-Laza Laszlo Andras a fost suspendat din functia pe care o detinea in cadrul DGASPC Timis. (Biroul Comunicare, Registratura, Relatii cu Publicul)

 

Leave a Reply