Start-up Camera Pictures! Povestile de succes ale firmelor infiintate prin Proiectul SIA VEST continua (P)

In calitate de beneficiar al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis continua sa sprijine si sa monitorizeze activitatea celor 23 de start-up-uri infiintate in cadrul proiectului, atentia partenerilor de proiect concentrandu-se asupra sprijinirii lor in vederea atenuarii impactului socio-economic provocat de pandemie.


In ciuda dificultatilor intampinate, acestea au reusit sa demareze activitatile si sa-si indeplineasca indicatorii asumati, conform planurilor de afaceri selectate.

In acest context, continuam sa facem cunoscuta inca o „poveste de succes” a unuia din beneficiarii finantarii nerambursabile.

Camera Pictures este un start-up media care are ca obiect de activitate productia video. Am infiintat aceasta companie cu sprijinul Camerei de Comert Timis, ca urmare a finantarii acordate sub tutela Start Up Plus – SIA Vest.

Proiectul a venit in sprijinul antreprenorilor, suplinind lipsa fondurilor proprii pentru investitia in echipamente, salarii, chirii etc., sume de bani fara de care un business nu poate functiona.

Am decis asadar sa aloc majoritatea fondurilor accesate catre achizitia de echipamente performante, de ultima generatie, echipamente care imi usureaza munca si imi ofera posibilitatea de a organiza un workflow bazat pe performanta si calitate.

In urma cursului de competente antreprenoriale organizat de CCIAT in cadrul programului, am dobandit cunostinte noi si informatii foarte folositoare pentru organizarea strategica pe termen scurt, mediu si lung a unei afaceri.

De asemenea, am dezvoltat abilitati de management, organizare si control al unui business, activitati care bine efectuate ne pot ajuta sa depasim aceasta criza medicala si economica in care ne aflam. Desi aflata in primul an de activitate, compania a inregistrat profit operational din activitatile desfasurate, cu un bilant pozitiv la sfarsitul anului 2019”, spune Catalin Anghel, asociat unic si administrator al SC Camera Pictures SRL.

Reamintim ca Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin crearea si sprijinirea dezvoltarii de noi afaceri in Regiunea Vest care sa conduca la crearea de noi joburi.

Pana in prezent, cele 23 de firme au un numar total de 59 de angajati, iar valoarea totala a subventiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro). Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela Buzatu – manager de proiect.

 

 

Leave a Reply