Un super Black Friday X-MAS edition te asteapta la Iulius Town Timisoara: trei saptamani cu reduceri de pana la 80%! (P)

Anul acesta, de Black Friday, Iulius Town ti-a pregatit o surpriza. Trei saptamani consecutive ai reduceri in magazinele tale preferate, timp suficient sa descoperi toata gama de oferte si sa cumperi cadouri de Craciun celor dragi. Consulta catalogul online si pregateste-te din timp pentru sarbatori!


Te-ai hotarat ce vrei sa cumperi in acest an de Black Friday? Grabeste-te, pentru ca Iulius Town Timisoara da startul reducerilor incepand de vineri, 13 noiembrie 2020. Si pentru ca nimeni sa nu piarda promotiile din acest an, campania de Black Friday X-MAS edition se va intinde pana pe 29 noiembrie 2020.

Astfel, vei avea timp suficient sa achizitionezi cadouri de Craciun, articole de imbracaminte in trend, incaltaminte, produse de ingrijire, accesorii, carti sau electronice la preturi reduse cu pana la 80%!

Piese vestimantare cu pana la 80% mai ieftine vei gasi la Nissa, iar preturi cu pana la 70% mai mici va afisa Sofiaman. Si D’S Damat, Irina Schrotter, Peek& Cloppenburg, Guess, House, Serrousi, C&A, Marks & Spencer, Intimissimi Terranova si multe alte branduri au pregatit oferte atragatoare.

Daca esti o fire sportiva, care iubeste miscarea, trage o fuga pana la Grid si Distinctive si profita de reducerile de pana la 50%. Oferte vei gasi si la Hervis Sports, Vgeneration, Superdry si New Era, dar si in celelalte magazine de profil! Totodata, jucarii si articole pentru copii cu pana la 70% mai avantajoase vor fi la Noriel, dar discount-uri vor avea si Chicco, Coccodrillo, Deluka, Dinoland si Big Step.

Si cum o tinuta reusita porneste de la incaltaminte, poti sa-ti alegi perechea de pantofi potrivita la Il Passo, unde vor fi promotii de pana la 70% sau la Anna Cori, care a pregatit reduceri de pana la 60%. Preturi mai mici afiseaza si Tezyo, Musette, CCC, Deichamann, Ecco, Benvenuti, U-Man si Pantoful Galben, dar trebuie sa vezi ce surprize ti-au pregatit si restul brandurilor!

Tot acum este momentul sa-ti achizitionezi accesoriile mult visate, dar si sa cumperi cadouri celor dragi, pentru ca vor fi discount-uri de pana la 30% la Teilor, in timp ce Meli Melo te asteapta cu promotii de pana la 20%. De asemenea, cu pana la 80% vor fi reduse produsele din Optiblu, iar Interoptik Shops si Cover Shop pregatesc oferte imbatabile!

Black Friday X-MAS edition ajunge si in magazinele de beauty! Astfel, indiferent unde vei petrece sarbatorile, asigura-te ca ai cosmeticele si parfumurile preferate, mai ales ca M.A.C. Cosmetics va avea reduceri de pana la 50%, in timp ce Xpert Beauty te asteapta cu promotii de pana la 70%. Valul ofertelor a cuprins si Sephora, Kiehl’s, Gerovital si celelalte branduri.

Pentru ca petreci mai mult timp acasa creaza-ti mediul relaxant cu oferte de la Nobila Casa, Ximi Vogue, iar daca ai mai mult timp pentru lectura iti poti completa colectia de carti daca faci o vizita la Carturesti. Totodata, daca te pasioneaza gatitul, vino la Kitchen Shop, unde preturile vor scadea cu pana la 50%! Cu promotii tentante te intampina si eMAG si Media Galaxy, care vor fi functiona in intervalul orar 07.00 – 21.00, in 13 noiembrie.

Dupa o sesiune de shopping, cu siguranta ai nevoie de o pauza de masa. Alege-ti preparatele preferate de la restaurantele si cafenelele din Iulius Town, ia-le la pachet si savureaza-le acasa sau pe terasa exterioara! (I.P.)

 

Consulta catalogul online si vino in Iulius Town sa alegi ofertele care ti se potrivesc! (I.P.)

Leave a Reply