Topul Firmelor din Judetul Timis, editia a 27-a, altfel! Festivitatea de premiere, doar la TV si pe retele de socializare (P)

A devenit deja o traditie ca printre cele mai importante evenimente de business ale anului sa se numere Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis, sarbatoarea celor care si-au respectat angajamentul la excelenta.


Intr-un an marcat de o tripla aniversare – 170 de ani de la infiintare prin Patenta Imperiala a lui Franz Josef I al Austriei, 30 de ani de la reluarea activitatii ca prima camera de comert teritoriala din Romania postrevolutionara si 15 ani de la darea in folosinta a Centrului Regional de Afaceri -, Gala aduce pe podiumul laureatilor pe cei mai buni dintre cei buni.

Laureatii sunt stabiliti conform unei metodologii unice si unitare la nivel national care imbina criterii de eligibilitate ce tin de activitatea desfasurata in exercitiul financiar precendent.

Clasamentul pentru anul 2019 reuneste 10.974 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un numar de 32.297 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidentiate 1.826 firme care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III, structurate pe 7 domenii de activitate, 251 grupe (conform codului CAEN) si 5 clase de marime. Totodata, 190 firme a caror fidelitate si perseverenta le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri in Top in ultimii noua ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenta.

In actualele conditii dificile cauzate de pandemie, festivitatea de premiere, decernarea premiilor speciale si mesajele de salut vor fi inregistate, cu respectarea restictiilor in vigoare, urmand a fi ulterior integrate in montajul final al evenimentului.

Topul Firmelor din Judetul Timis va fi difuzat pe un post regional de televiziune si transmis live in mediul online (web, retele socializare) in data de 4 decembrie 2020, incepand cu ora 19.

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0728069281, e-mail: topulfirmelor@cciat.ro. Vizitati site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Partenerii evenimentului:

Tamo-Ko Development, Autoclub, Garanti BBVA, Business Saga, Rigid Construct, Fornetti Romania, Euroccoper, Maxagro, Medici’s, Profi Rom Food, ConsElectrificarea Instal, Iulius Town, Vodafone, Statiunea de Cercetare Dezvoltare Agricola Lovrin, CEC Bank, Timisoreana -Ursus Breweries, Telekom, Unicredit Bank, CertSign. (I.P.)

 

 

 

Leave a Reply