Dominic Fritz, felicitat pe retele de socializare dupa ce un ziar de satira a anuntat ca s-a desfiintat Directia de Palmieri din Primaria Timisoara

O stire publicata de ziarul de satira Kamikaze a starnit valuri de felicitari la adresa noului primar al Timisoarei, Dominic Fritz, care este laudat pentru hotararea nestramutata de a face curatenie la varful administratiei locale.


Ironia fina ce-l vizeaza pe fostul edil, Nicolae Robu – care in 2013 a plantat palmieri pe o artera centrala din oras – nu a fost sesizata de o parte dintre sustinatorii edilului german din fruntea Timisoarei, care au intrat in transa si s-au inscris la un veritabil concurs de complimente.

“28 de amante PSD si PNL au ramas pe drumuri, dupa ce Fritz a desfiintat Directia de Palmieri din Primaria Timisoara”, este informatia de tip pamflet-news publicata de glumetii jurnalisti de la Kamikaze, care a lovit in plin falosul electorat USR-PLUS.

“Daca e adevarat a facut foarte bine, felicitari domnule primar!”, este comentariul postat de Borislav Vucoiev, in timp ce userul Sory Gabriela trimite amantele la munca. “Pai amantele sa se marite sau sa munceasca exact cum muncesc toate femeile. Gata cu fitele si mofturile. Felicitari si tot sa o tineti. Chiar nu imi pare rau ca v-am votat”. De asemenea, si Titi Fox este pacalit de acest pamflet-news: “Felicitari! Un lucru bine facut!”.

In urma cu cateva zile, o stire in aceeasi nota umoristica, dar nesesizata de fanii primarului de la Timisoara, anunta blocarea unui contract. “Fritz, antiroman pe fata: a blocat in ultimul moment un contract de 2 milioane de euro pentru panselute de iarna aduse de la Dubai!”. (Eva Theordorescu)

 

Leave a Reply