Un politist din Timis a decedat, la scurt timp dupa ce s-a infectat cu Covid-19! Agentul sef principal Cristian Dudau lucra la Politia Orasului Gataia si avea doar 49 de ani

Doliu in comunitatea politistilor din Timis, dupa ce un camarad de-al lor in varsta de 49 de ani de murit, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.


Agentul sef principal Cristian Dudau, de la Politia Orasului Gataia, a fost testat pozitiv cu Covid-19 in data de 5 noiembrie. Intrucat tonusul sau era, relativ, bun, a primit ingrijiri medicale la domiciliu, unde s-a autoizolat de restul familiei.

In noaptea de joi spre vineri, din pacare, starea sa de sanatate s-a agravat brusc, i s-a facut rau, iar familia a sunat la numarul de urgenta 112 si a cerut ajutor.

O ambulanta l-a preluat, in scurt timp, si l-a transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, insa a fost prea tarziu.

Cu tot efortul medicilor de a-l salva, Cristian Dudau s-a stins din viata, vineri dimineata. Virusul SARS-CoV-2 a fost letal, intrucat politistul avea si alte boli asociate, precum diabet, fiind dependent de insulina, si suferea de obezitate.

“Un ultim omagiu din partea colegilor. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul transmis de agentul sef Valer Kovacs din partea sindicalistilor din cadrul SNPR DECUS Timis. (G.I.)

 

Leave a Reply