Felicitari completului de judecata de la Curtea de Apel Timisoara! Satenii din Nadas, satul care a revenit la adevaratii proprietari, multumesc judecatorilor care au recuperat localitatea din mainile mafiei imobiliare

Satenii din satul aradean Nadas, care fost retrocedat de magistrati corupti unei familii care s-a pretins mostenitoarea fostilor proprietari, transmis un mesaj de multumire Curtii de Apel Timisoara.


Instanta din capitala Banatului a reparat o imensa nedreptate, redand localitatea adevaratilor proprietari.

“NADASUL, satul retrocedat cu totul, revine la matca, pe mana adevaratilor proprietari,- SATENII- , dupa zece ani de lupte grele (vor mai urma inca doi, de ”finisare”)! Justiția Romana inca mai are resurse! Felicitari completului de la Brasov, care a judecat corect si a respins mis-masurile si presiunile mafiote. Felicitari completului de la Timisoara! Felicitari tuturor celor implicati, la vedere sau nu, care au dovedit ca tara asta nu s-a predat!”, este mesajul transmis de Marcel Barbatei.

Printre zecile de comentarii, intr-unul, postat de Ionut Vrancea, se pune punctul pe i: in Romania de astazi, normalitatea trebuie primita cu aplauze.

“Felicitari pentru NORMALITATE , dar va dati seama pana unde a ajuns tupeul unora, de a incerca sa retrocedeze un sat intreg?. Satenii ar trebui acum sa deschida actiune in instanta pe numele celui care a avut tupeul si nesimtirea de a incerca asa ceva si tuturor celor care au ajutat sa puna in aplicare acest plan mizerabil. Fara nicio exagerare, ar trebui sa putrezeasca in puscarie inclusiv acea judecătoare!”.

Este vorba despre judecatoarea Florita Bolos, de la Judecatoria Ineu, care a fost prinsa in flagrant cand a luat 12.000 de lei mita, dupa o alta de 5.500 de euro incasata de la investigatori sub acoperire, acuzata de coruptie si condamnata la o pedeapsa de 7 ani de inchisoare. (G.I.)

Leave a Reply