Alfred Simonis intervine in galceava politica dintre PNL sau USR. “Nu va mai acuzati unii pe alti de intelegeri cu PSD, pentru ca PSD Timis nu va face aliante cu voi, oricati emisari trimiteti!”

Liderul PSD Timis, Alfred Simonis, intervine in galceava politica dintre PNL si USR, care se acuza reciproc de duplicitate in cadrul unor negocieri care nu se mai finalizeaza, si atrage atentia ca social-democratii nu vor face niciun fel de aliante dupa alegerile locale, ci vor ramane in opozitie.


“Nu va mai acuzati unii pe alti de intelegeri cu PSD, pentru ca PSD Timis nu va face aliante cu voi, oricati emisari trimiteti!”, precizeaza Alfred Simonis intr-un mesaj postat pe Facebook.

Iata textul prin care actualul lider al PSD Timis ii pune la punct pe confractii sai din politica timiseana, atat pe presedintele CJ Timis, cat si pe primarul german al Timisoarei.

Domnilor Nica si Fritz,

Romania se afla in criza sanitara si economica. Timisoara si Timisul se afla in varful clasamentului cu decese si infectari cu Covid 19.

Primaria Timisoara se afla intr-o situatie economica mai grava ca oricand, avand datorii restante la furnizori, cu un Colterm falimentat si cu risc de intrerupere a agentului termic in plina iarna, cu mii de litigii si datorii restante de zeci de milioane, ca sa nu mai vorbim de probleme structurale, de organizare proasta, de lipsa digitalizarii sau a unui PUG functional.

Cu toate acestea, dumneavoastra, domnilor Nica si Fritz, nu faceti altceva decat sa va dati replici pe Facebook, la aproape doua luni de la alegerile in care oamenii si-au pus speranta in dumneavoastra! Va bateti pe functii, pe influenta, probabil si pe interese economice!

Ne aflam intr-o perioada in care toate acestea trebuie lasate deoparte, pentru a ne concentra pe ce este cu adevarat important.

Am anuntat imediat dupa alegeri ca nu dorim sa guvernam si sa facem majoritate nici cu USR, nici cu PNL, pentru ca am inteles ca am pierdut alegerile si ca e vremea sa stam in opozitie.

Prin urmare, nu va mai acuzati unii pe alti de intelegeri cu PSD, pentru ca PSD Timis nu va face aliante cu voi, oricati emisari trimiteti!

Fac un apel la Dominic Fritz sa se apuce de treaba, pentru ca Timisoara are nevoie de un primar reaponsabil si implicat, care sa faca administratie, nu politica!

Fac un apel la Alin Nica sa inteleaga ca este Presedintele Consiliului Judetean Timis, nu primar la Dudestii Noi, iar politica mare se face responsabil si asumat. Prin urmare, astept ca domnul Nica sa faca publica intelegerea cu Pro Romania prin care PNL numeste doi vicepresedinti PNL la Consiliul Judetean, respingand alianta cu USR!

Domnilor, ajunge! Hotarati-va odata! Guvernati impreuna sau separat, dar faceti-o, pentru ca mor oameni in fiecare zi!”. (I.P.)

Leave a Reply