Veste minunata pentru coronasceptici! “Vaccinul impotriva Covid-19 NU va fi OBLIGATORIU, nici pentru copii, nici pentru nimeni altcineva”, a anuntat Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a readus linistea in randul negationistilor, a coronascepticilor, prin anuntul facut, in urma cu doua zile, la un post de televiziune, ca vaccinul impotriva Covid-19 nu va fi obligatoriu pentru nicio categorie socio-profesionala.


„Cu siguranta acest vaccin nu va fi obligatoriu, nici pentru copii nici pentru nimeni altcineva. Increderea trebuie construita.

Eu va spun ca nu va fi obligatoriu, a facut sondaje OMS inclusiv pentru Romania, azi a prezentat date Institutul Academiei Romane.

In general, acceptabilitatea e in jur de 50% din populatie. Important e ca prin vaccinarea medicilor si a persoanelor vulnerabile, increderea in vaccin sa creasca, Daca oamenii vad ca oamenii nu au reactii adverse, cu siguranta vor avea si ei curaj sa se vaccineze. Asta e solutia, nu obligativitatea”, a declarat Alexandru Rafila. (G.G.)

Leave a Reply