Experiente parfumate la Mysu, noua locatie din Iulius Town Timisoara! Produse create impreuna cu specialisti internationali de renume (P)

O noua locatie unde simtul olfactiv se intalneste cu creativitatea s-a inaugurat, de curand, in Iulius Town Timisoara. Parfumeria Mysu dispune de o gama variata de miresme create sa multumeasca toate preferintele, iar cele din colectia LUX sunt perfecte pentru a fi oferite cadou celor dragi.


Note elegante si dulci de portocala, iasomie, lemn de santal sau arome de miere si vetiver ori un touch fresh dat de flori de violeta te asteapta in noua locatie din Iulius Town.

Cand urci la etajul din Iulius Mall si simti un miros imbatator inseamna ca ai ajuns la parfumeria Mysu. Recent lansat in Romania, brand-ul Mysu este unul autohton, iar produsele sunt create impreuna cu specialisti internationali de renume.

Este momentul oportun sa le cumperi celor dragi cadourile de sarbatori. Daca ea este o fire indrazneata, misterioasa si prefera eleganta, parfumul Gold Silver este cadoul perfect. Insa daca iubeste notele mai dulci de ananas si iasomie, atunci Purple Light este parfumul care ii va pune in valoare calitatile.

Pentru o aroma fresh destinata lui, Mysu a pregatit un amestec vibrant de piper, menta si citrice, pe care il gasesti sub denumirea Royal Blue. Insa, daca prefera notele usoare de tabac si piper roz, care ii scot in evidenta farmecul, alegerea potrivita este Blackberry.

Totodata, daca vrei sa faci cuiva un cadou special, cu siguranta il vei gasi in colectia de LUX de la parfumeria Mysu. Descopera paleta diversa de parfumuri ce uneste esente neasteptate in sticlute cochete, la Mysu, in Iulius Town Timisoara! (I.P.)

Leave a Reply