Cabinetul de avocatura Musat & Partners completeaza oferta de servicii din Iulius Town Timisoara (P)

Oferta de servicii din Iulius Town va fi diversificata cu un cabinet de avocatura, situat in cladirea United Business Center (UBC) 3. Recent, a fost semnat un parteneriat cu Musat & Partners, care va facilita accesul la solutii juridice atat pentru mediul de afaceri timisorean, cat si pentru investitorii din regiune.


Musat & Partners va inaugura, in luna decembrie, un cabinet de avocatura la etajul intai al cladirii UBC 3 din Iulius Town. Prin intermediul acestui nou parteneriat, echipa de avocati Musat & Partners va asigura servicii de consultanta de specialitate personalizate mediului de business din regiune, inclusiv investitorilor care isi doresc sa acceseze piata din vestul tarii.

Toate serviciile de avocatura vor fi asigurate atat in limba romana, cat si in engleza, italiana, germana si franceza.

„Extinderea echipei noastre si dorinta de a veni in intampinarea mediului de afaceri timisorean, intr-un cadru care sa corespunda asteptarilor noastre si ale clientilor, ne-a orientat spre Iulius Town, ansamblu care include cel mai modern hub de cladiri de birouri din regiunea de vest. Noul sediu, care va fi destinat exclusiv serviciilor de consultanta, va fi cel de-al treilea din portofoliul nostru, adaugandu-se birourilor existente deja in Bucuresti si Timisoara, iar in cel din urma va activa in continuare echipa de litigii”, a declarat Alina Musat, Managing Partner la Musat & Partners.

Pe langa profesionalism, cabinetul de avocatura este caracterizat de transparenta, promptitudine si integritate. Membrii echipei Musat & Partners vor oferi servicii de consultanţa in domenii precum: drept comercial si societar, fuziuni si achiziţii, drept financiar-bancar, drept administrativdreptul muncii si drept imobiliar, dar si servicii de contabilitate, audit si consultanta fiscala, reorganizare si faliment, precum si servicii de inscriere in Registrul National de Publicitate Mobiliara.

In cei 8 ani de activitate in actuala formula, avocatii Musat & Partners au asigurat expertiza juridica firmelor nationale si internationale, investitorilor straini, organizatiilor comerciale sau corporatiilor multinationale.

Despre Iulius Town

Inaugurat anul trecut, Iulius Town este un amplu proiect de regenerare urbana, ce include functiuni de retail, office si entertainment si care a dat Timisoarei un imbold puternic, economic si social. Cu 120.000 mp si peste 450 de magazine, Iulius Town ofera cea mai mare suprafata de retail din tara, reuneste cele mai noi concepte disponibile in Europa si branduri in premiera regionala.

Proiectul include o ampla comunitate de business, care este in continua dezvoltare, iar cele trei cladiri de birouri operationale cu spatii office clasa A gazduiesc peste 30 de companii multinationale, la care lucreaza mai mult de 5.000 de angajati.

Conceptul mixt al Iulius Town Timisoara asigura access, in acelasi areal la o gama larga de servicii, atat angajatilor din ansamblu, cat si publicului larg: birouri notariale, clinici medicale, reprezentanţe bancare, agenţii de turism, saloane de spa, locuri de relaxare si socializare, dar si centre de relatii cu publicul pentru institutiile statului. (I.P.)

Leave a Reply