Mercedesul de serviciu al fostului primar al Timisoarei, oferit la vanzare pe un site de mica publicitate. “Stare foarte buna. Utilizat de un batranel pentru a inaugura pasaje si diverse lucrari”

Imediat dupa ce noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca renunta la Mercedesul E Class folosit ca masina de serviciu de fostul edil, Nicolae Robu, limuzina de lux a si aparut “la vanzare” pe un site de mica publicitate.


“Faimosul Mercedes care a fost folosit de fostul primar va fi dus inapoi la Retim. Aceste simboluri de lux nu mai au ce cauta, in situatia actuala, in Primaria Timisoara. Eu ma descurc foarte bine, ori cu bicicleta ori cu un Renault, care este in proprietatea primariei”, a fost anuntul surprinzator al neamtului Dominic Fritz.

Nu se stie daca limuzina in valoare de 52.000 de euro a ajuns inapoi la Retim sau nu, insa pe un site de vanzari / cumparari a si aparut o oferta hazlie de vanzare a fostei masini de serviciu a lui Nicolae Robu.

“Vand Mercedes Benz E Klasse, E 200d, putin utilizat, in stare foarte buna, utilizat de un batranel pentru a inaugura pasaje si diverse lucrari pentru stimatii sai concitadini, dar acestia nu l-au apreciat”, se mentioneaza in anuntul aparut in mediul virtual, postat, probabil, de un hater care jubileaza la gandul ca Nicolae Robu a fost infrant fara drept de apel la recentele alegeri locale.

Reamintim ca Mercedesul E Class, de culoare gri, a fost primit de fostul primar de la Retim, in ianuarie 2015, cu drept de folosinta gratuita pe termen nelimitat. “Merge bine, am mai condus Mercedes, din pacate nu masina proprie, ca eu sunt cu aceeasi Laguna, second-hand, produsa in 2001”, spunea la vremea respectiva Nicolae Robu, cu observartia ca el ar fi ales alta culoare. (Eva Theodorescu)

Leave a Reply